Woont u deze kerst nog op Het Woonhof?

Wij nodigen u van harte uit om de Opendeurdag op zaterdag 12 januari van 10.00 – 14.00 uur te bezoeken! Alle woningen zijn klaar en voorzien van prachtige keukens, tegelafwerking, sanitair en vloeren. U kunt de woning naar uw voorkeur bezoeken en reserveren. Wij zorgen deze dag voor een gezellig sfeer in de nieuwe modelwoning met een hapje en een drankje. Kiest u voor een appartement  of een prachtige penthouse? De makelaars van Trevi zijn deze dag aanwezig om u van een uitstekend advies te voorzien, WELKOM.

Prijzen vanaf €199.000,-

Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contacteert u de makelaars van Trevi.

John-Alexander Bourguignon (persoonlijke service)
Bel 0477 58 82 52
of 011 56 01 23
nieuwbouw@trevi.be

Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd

De 'parel' van Het Woonhof is bijna klaar. Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd aan de kopers! Zorg dat u er snel bij bent, er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar op verschillende verdiepingen.

Lees verder
Wonen in de parel van Het Woonhof!

GRIJP NU UW KANS! Het Woonhof wordt opgeleverd! De eerste bewoners gaan deze maand al wonen in Het Woonhof. Er zijn nog slechts enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar en die tonen wij u graag tijdens de opendeurdag op zaterdag 3 november van 10.00 - 14.00 uur.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 22 september 10-14 uur

MODELWONING GEOPEND! Oplevering appartementen en penthouses eind september 2018! Prijzen vanaf € 199.000. Bezoek tijdens de Opendeurdag de modelwoning in de nieuwe fase van Het Woonhof, of maak een afspraak met een van de makelaars voor een bezichtiging op een dag die u uit komt.

Lees verder