Wonen in Het Woonhof, het kan nog! Grijp nu uw kans!

Het Woonhof wordt opgeleverd! U kunt nu nog een woning reserveren in de PAREL van Het Woonhof.

Er zijn nog slechts enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar op de mooiste plaatsen in Het Woonhof en die tonen wij u graag tijdens de opendeurdag op zaterdag 3 november van 10.00 - 14.00 uur.

De makelaar is deze dag ook aanwezig in het nieuwe modelappartement om u van alle informatie te voorzien. Alle beschikbare appartementen zijn al voorzien van prachtige vloertegels, keukens en sanitair en daarbovenop tonen wij u graag het compleet ingerichte modelappartement.

U kunt alle beschikbare woningen bezichtigen tijdens de opendeurdag!
Kiest u zelf het appartement van uw voorkeur.


Welkom op Het Woonhof!

Prijzen vanaf €199.000,- en oplevering oktober 2018! 


Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contracteert u Trevi.

 

John-Alexander Bourguignon (persoonlijke service)
Bel 0477 58 82 52
of 011 56 01 23
nieuwbouw@trevi.be

Opendeurdag zaterdag 22 september 10-14 uur

MODELWONING GEOPEND! Oplevering appartementen en penthouses eind september 2018! Prijzen vanaf € 199.000. Bezoek tijdens de Opendeurdag de modelwoning in de nieuwe fase van Het Woonhof, of maak een afspraak met een van de makelaars voor een bezichtiging op een dag die u uit komt.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 11 augustus 10 -14 uur

NIEUW MODELAPPARTEMENT! Bezoek tijdens de Opendeurdag de nieuwe modelwoning op de werf! U treft een geheel ingericht appartement op de begane grond voorzien van keuken, badkamer en meubilair. Er zijn ook nog een aantal appartementen op de verdiepingen beschikbaar en nog slechts twee extra grote penthouses met groot terras!

Lees verder
Nog deze zomer zonnig wonen in Het Woonhof, het lijkt wel vakantie!

De bouw vordert en u kunt nu reeds zien wat een prachtig uitzicht u geniet op alle terrassen! Of u nu een penthouse koopt of een appartement....

Lees verder