Bezoek de opendeurdag op zaterdag 12 januari van 10-14 uur

De royale appartementen en penthouses zijn allemaal opgeleverd. U kunt direct uw woning met royaal terras of tuin betrekken. Dit is tevens de laatste kans op een luxe woning in de allerlaatste fase van Het Woonhof.

De appartementen zijn fraai afgewerkt en voorzien van prachtige keukens en vloeren, u kunt zo uw meubels plaatsen! Alle beschikbare appartementen en de allerlaatste penthouse zijn te bezoeken tijdens de opendeurdag. U kunt zo zelf uw woning en inrichting naar wens uitkiezen!

Welkom op de opendeurdag van zaterdag 12 januari van 10.00 - 14.00 uur, de makelaars van Trevi geven u graag een uitmuntend advies!

Het Woonhof
Koolmijnlaan 346
3581 Beringen

Ingang modelappartement
Dennenstraat 12 - bus 5
3581 Beringen

John-Alexander Bourguignon (persoonlijke service)
Bel 0477 58 82 52
of 011 56 01 23
nieuwbouw@trevi.be

Woont u binnenkort op het sfeervolle Woonhof?

Wij nodigen u van harte uit om de Opendeurdag op zaterdag 12 januari van 10.00 – 14.00 uur te bezoeken! Wij zorgen deze dag voor een gezellig sfeer in de nieuwe modelwoning met een hapje en een drankje.

Lees verder
Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd

De 'parel' van Het Woonhof is bijna klaar. Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd aan de kopers! Zorg dat u er snel bij bent, er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar op verschillende verdiepingen.

Lees verder
Wonen in de parel van Het Woonhof!

GRIJP NU UW KANS! Het Woonhof wordt opgeleverd! De eerste bewoners gaan deze maand al wonen in Het Woonhof. Er zijn nog slechts enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar en die tonen wij u graag tijdens de opendeurdag op zaterdag 3 november van 10.00 - 14.00 uur.

Lees verder