Alle appartementen en penthouses van Het Woonhof zijn opgeleverd!

De 'parel' van Het Woonhof is bijna klaar. Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd aan de kopers! Zorg dat u er snel bij bent, er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar op verschillende verdiepingen.

Kiest u voor een prachtige tuinwoning aan de bosrand, een appartement op de eerste woonlaag met een extra groot terras, of een extra royale penthouse op de bovenste verdieping, aan u de keuze!. Alle woningen zijn al voorzien van een interieurpakket, zodat u in de woningen zelf uw keuze kunt maken.

Maakt u daartoe een afspraak met de makelaars of bezoekt u onze volgende opendeurdag op zaterdag 1 december van 10-14 uur. Welkom!

Prijzen vanaf €199.000,-

Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contacteert u één van de makelaars.

 

John-Alexander Bourguignon (persoonlijke service)
Bel 0477 58 82 52
of 011 56 01 23
nieuwbouw@trevi.be


Jan Moors (persoonlijke service)
Bel 0497 327 051
info@viccas-vastgoed.be

Wonen in de parel van Het Woonhof!

GRIJP NU UW KANS! Het Woonhof wordt opgeleverd! De eerste bewoners gaan deze maand al wonen in Het Woonhof. Er zijn nog slechts enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar en die tonen wij u graag tijdens de opendeurdag op zaterdag 3 november van 10.00 - 14.00 uur.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 22 september 10-14 uur

MODELWONING GEOPEND! Oplevering appartementen en penthouses eind september 2018! Prijzen vanaf € 199.000. Bezoek tijdens de Opendeurdag de modelwoning in de nieuwe fase van Het Woonhof, of maak een afspraak met een van de makelaars voor een bezichtiging op een dag die u uit komt.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 11 augustus 10 -14 uur

NIEUW MODELAPPARTEMENT! Bezoek tijdens de Opendeurdag de nieuwe modelwoning op de werf! U treft een geheel ingericht appartement op de begane grond voorzien van keuken, badkamer en meubilair. Er zijn ook nog een aantal appartementen op de verdiepingen beschikbaar en nog slechts twee extra grote penthouses met groot terras!

Lees verder