Culinaire opendeurdag op zaterdag 4 mei

FEEST! De appartementen en penthouses in Het Woonhof zijn bijna allemaal verkocht en dat vieren wij graag met u! Tijdens de allerlaatste opendeurdag op zaterdag 4 mei staat “WOW” van Woppas on Wheels op locatie om bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje.

Lees verder
Bezoek de opendeurdag op zaterdag 13 april van 10.00 - 14.00 uur

Wij nodigen u van harte uit om de opendeurdag van Het Woonhof te bezoeken op zaterdag 13 april. Tijdens de opendeurdag kunt u alle, nog beschikbare, woningen bezichtigen.

Lees verder
Bezoek de opendeurdag op zaterdag 26 januari van 10.00 - 14.00 uur

Wij nodigen u van harte uit om de opendeurdag van Het Woonhof te bezoeken op zaterdag 26 januari. Tijdens de opendeurdag kunt u alle, nog beschikbare, woningen bezichtigen.

Lees verder
Bezoek de opendeurdag op za. 12 januari van 10-14 uur

Eeen nieuw jaar én een nieuwe woning? Laatste appartementen en nog slechts 1 penthouse in Het Woonhof! U kunt nu alle beschikbare woningen op locatie bezichtigen tijdens de opendeurdag!

Lees verder
Woont u binnenkort op het sfeervolle Woonhof?

Wij nodigen u van harte uit om de Opendeurdag op zaterdag 12 januari van 10.00 – 14.00 uur te bezoeken! Wij zorgen deze dag voor een gezellig sfeer in de nieuwe modelwoning met een hapje en een drankje.

Lees verder
Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd

De 'parel' van Het Woonhof is bijna klaar. Alle appartementen en penthouses zijn opgeleverd aan de kopers! Zorg dat u er snel bij bent, er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar op verschillende verdiepingen.

Lees verder
Wonen in de parel van Het Woonhof!

GRIJP NU UW KANS! Het Woonhof wordt opgeleverd! De eerste bewoners gaan deze maand al wonen in Het Woonhof. Er zijn nog slechts enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar en die tonen wij u graag tijdens de opendeurdag op zaterdag 3 november van 10.00 - 14.00 uur.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 22 september 10-14 uur

MODELWONING GEOPEND! Oplevering appartementen en penthouses eind september 2018! Prijzen vanaf € 199.000. Bezoek tijdens de Opendeurdag de modelwoning in de nieuwe fase van Het Woonhof, of maak een afspraak met een van de makelaars voor een bezichtiging op een dag die u uit komt.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 11 augustus 10 -14 uur

NIEUW MODELAPPARTEMENT! Bezoek tijdens de Opendeurdag de nieuwe modelwoning op de werf! U treft een geheel ingericht appartement op de begane grond voorzien van keuken, badkamer en meubilair. Er zijn ook nog een aantal appartementen op de verdiepingen beschikbaar en nog slechts twee extra grote penthouses met groot terras!

Lees verder
Nog deze zomer zonnig wonen in Het Woonhof, het lijkt wel vakantie!

De bouw vordert en u kunt nu reeds zien wat een prachtig uitzicht u geniet op alle terrassen! Of u nu een penthouse koopt of een appartement....

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 9 juni 10 -14 uur en werfbezoek vanaf 13 uur!

Laatste beschikbaarheden. Prijzen vanaf € 199.000,- Bezoek de Opendeurdag op zaterdag 9 juni van 10-14 uur. Van 13 -15 uur kunt u ook de werf bezoeken en zien hoe prachtig uw uitzicht straks is!

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 5 mei 11 -14 uur

Laatste beschikbaarheden. Oplevering deze zomer! Op zaterdag 5 mei bieden wij u de gelegenheid om een volledig afgewerkt en ingericht modelappartement te bezoeken en kunnen wij u informeren over de laatste beschikbaarheden!

Lees verder
Bezoek aan de bouw zaterdag 24 maart

Kopers en geïnteresseerden bezochten zaterdag 24 maart de bouw van de derde fase van Het Woonhof. Lees het volledige bericht en bekijk de foto's.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 24 maart 10-14 uur!

Bezoek de OpenDeurDag van Het Woonhof en laat u informeren over de laatste beschikbaarheden. Oplevering deze zomer! Na afloop van de OpenDeurDag vieren we met elkaar, onder het genot van een glas Cava, het hoogste punt van de bouw. Van harte welkom!

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 24 februari 10-14 uur!

Laatste beschikbaarheden! Oplevering deze zomer. Contracteer de makelaar voor de verkoop van uw woning en woon deze zomer nog in het Woonhof! Bezoek de Opendeurdag van Het Woonhof op zaterdag 24 februari van 10.00 - 14.00 uur, welkom!

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 27 januari 10-14 uur!

Laatste beschikbaarheden! Informeer bij de makelaars. Ook voor gezinnen! Appartementen met een heerlijke tuin. Oplevering zomer 2018. Bezoek de Opendeurdag van Het Woonhof op zaterdag 27 januari van 10.00 - 14.00 uur, welkom!

Lees verder
Voortgang van de bouw van fase 2

De bouw van fase II vordert! Bekijk enkele foto's van o.a. het storten van de verdiepingsvloer en de mooie ligging van fase II nabij het fietspad en tussen het groen.

Lees verder
Opendeurdag zaterdag 16 december 10-14 uur!

Nieuw aanbod in fase II Werken gestart en reeds 60% verkocht! Komt u ook de modelwoning bekijken? Er is een gevarieerd aanbod beschikbaar! Kom langs op de Opendeurdag van Het Woonhof op zaterdag 16 december van 10.00 - 14.00 uur, welkom!

Lees verder
Oplevering: na het bouwverlof van 2018

Bekijk enkele actuele foto's van de bouw.

Lees verder
Opendeurdag op zaterdag 28 oktober 10-14 uur!

Sla nu uw slag! Werken gestart en reeds 50% verkocht! Bezoek de Opendeurdag van Het Woonhof op zaterdag 28 oktober van 10.00 - 14.00 uur, welkom!

Lees verder