Kleurrijk Beringen

Beringen is een aantrekkelijke woonstad in hartje Limburg. Door haar rijke mijnverleden vormt ze de toegangspoort tot de mijnstreek, een toeristische regio boordevol troeven. De laatste jaren investeerde de stad in boeiende nieuwe projecten. Zo bevindt het zwemparadijs van Beringen zich op loopafstand van 'het Woonhof'. Een uniek zwemparadijs van alle gemakken voorzien. Ook de investering in de nieuwe scholencampus ontglipt de schijnwerpers niet. Met deze investering breidt de stad haar ruime scholennetwerk verder uit. Beringen investeert in de toekomst. Dat merk je duidelijk wanneer je door het gezellige stadscentrum kuiert.

Het Woonhof is een project met veel uitzonderlijke troeven. De goede ligging in het hart van Beringen aan de bruisende Koolmijnlaan maken dat u van alle gemakken bent voorzien. Het Cultuurcentrum, de oude mijnschachten, veel winkels, tennisvelden en het nieuw stedelijk zwembad vindt u op wandelafstand. Vlak aan het project is er ook nog het stadspark waar de opnames van de film Marina plaats vonden.

Activiteiten

Elk jaar vinden hier heel wat bruisende activiteiten plaats voor jong en oud. De bewoners vieren feest op evenementen zoals Putrock en Paal Op Stelten. In het Casino treden bekende Belgische en internationale artiesten op. Gezellige kerstmarkten in de verschillende dorpskernen sluiten het jaar sfeervol af.
 

Ontspanning

Beringen ligt aan het Albertkanaal en is vlot bereikbaar via de autosnelweg. Tegelijk ligt de stad in het midden van de natuur. Fiets- en wandelpaden voeren je door de mooiste landschappen. Ideaal om de rust op te snuiven na een hectische werkdag. Een ontspannende beklimming van de prachtige mijnterril of een namiddagje pootje baden met het gezin aan de Paalse Plas: Beringen biedt het allemaal.

Elk jaar bruisende activiteiten voor jong en oud!

Koper aan het woord Lore Delbroek vond haar droomstek in het Woonhof

Lore woont nu nog in een huurappartement in Beerse maar kijkt uit naar haar eerste eigen nieuwe stek in Beringen. Benieuwd naar haar verhaal? Lees snel verder.

Lees verder
Investeren

Zorgeloos investeren in nieuwbouw met een hoog rendement. Rendement 3% of meer!

Lees verder
Foto's

Bekijk hier foto's van Het Woonhof.

Lees verder
Ligging en troeven

De goede ligging in het hart van Beringen aan de bruisende Koolmijnlaan maken dat u van alle gemakken bent voorzien.

Lees verder
Modelappartement

Ervaar de kwaliteitsvolle afwerking van het project. Kom langs en bezoek het modelappartement.

Lees verder