NIEUW! modelappartement

Wij bieden met het modelappartement de mogelijkheid om de nieuwste fase in het Woonhof echt te beleven. Kom langs en overtuig uzelf van de kwaliteitsvolle afwerking van de woning en het project! En ervaar hoe mooi het wonen is in het groene Woonhof!

Ingang modelappartement
De ingang van het modelappartement is gelegen aan de parkeerplaats van Het Woonhof. U kunt de auto parkeren voor de winkels of in de parkeergarage. De ingang vindt u bij de entree van de werf van de nieuwe bouwfase. Het modelappartement is het eerste appartement aan uw linkerhand op de begane grond. Welkom!

Het modelappartement is op afspraak te bezichtigen. Neem contact op met één van de makelaars voor het maken van een afspraak of bezoek de opendeurdag!

Indeling modelappartement

Makelaars

John (persoonlijke service)
Bel 0477 58 82 52
of 011 56 01 23
nieuwbouw@trevi.be


Jan Moors (persoonlijke service)
Bel 0497 327 051
info@viccas-vastgoed.be

Koper aan het woord Lore Delbroek vond haar droomstek in het Woonhof

Lore woont nu nog in een huurappartement in Beerse maar kijkt uit naar haar eerste eigen nieuwe stek in Beringen. Benieuwd naar haar verhaal? Lees snel verder.

Lees verder
Investeren

Zorgeloos investeren in nieuwbouw met een hoog rendement. Rendement 3% of meer!

Lees verder
Foto's

Bekijk hier foto's van Het Woonhof.

Lees verder
Omgeving

Beringen is een aantrekkelijke woonstad in hartje Limburg. Door haar rijke mijnverleden vormt ze de toegangspoort tot de mijnstreek, een toeristische regio boordevol troeven.

Lees verder
Ligging en troeven

De goede ligging in het hart van Beringen aan de bruisende Koolmijnlaan maken dat u van alle gemakken bent voorzien.

Lees verder