Lore Delbroek vond haar droomstek in het Woonhof

Lore woont nu nog in een huurappartement in Beerse maar kijkt uit naar haar eerste eigen nieuwe stek in Beringen. De Laborante, die onderzoek doet naar Altzheimer studeerde biomedische wetenschappen en vond haar baan die haar veel vervulling biedt in Beerse. De familie van Lore woont nog altijd in Opglabbeek en dat is toch wat ver weg, dus Lore besloot in het midden te gaan wonen tussen werk en familie. Het Woonhof is heel centraal gelegen tussen Antwerpen, Leuven en Brussel en daarmee een goede keuze.

Lore vond haar droomstek dan ook in Beringen in fase II van het Woonhof. Dankzij de modelwoning kreeg ze een goed beeld van de kwaliteit van de appartementen in het Woonhof, waardoor het gemakkelijker was om op plan te kopen. De werken zijn al gestart, dus Lore kan vanaf nu de bouw van haar droomappartement op de voet volgen.

‘De rustige omgeving van het appartement met een prachtig uitzicht op het groen en het grote terras is voor mij ideaal’ vertelt Lore. ‘Ik woon straks in een rustige omgeving en toch hoef ik voor de boodschappen niet met de auto op pad, want de winkels zijn ook nog eens dichtbij, hoe gemakkelijk!’ Lore heeft haar keuken, sanitair en de vloeren al uitgezocht bij Deaplus en Atrio. ‘Dat was erg fijn’ vervolgt zij. ‘Alles is straks luxe en naar mijn eigen keuze in het nieuwe appartement. Ik heb gekozen voor rustige kleuren, zodat ik nog eens kan wisselen met mijn interieur’ vervolgt Lore. ‘De adviseurs en de makelaar hebben mij daarbij heel goed geholpen. Het aanbod bij het appartement was zo uitgebreid dat ik voor de prijs ook echt een compleet appartement heb met mooie vloeren, tegels, sanitair en een luxe keuken. Dat is goed geregeld bij het Woonhof!’

Lore reist ook graag, ze maakt regelmatig Citytrips en studeert als hobby al 3 jaar Spaans. Naast haar werk en familie heeft ze dus weinig tijd voor onderhoud aan de woning. Een nieuw appartement geeft Lore alle tijd om te genieten van het reizen, de familie en hobby’s naast haar werk.


Exterieurimpressie appartement


Interieurimpressie appartement

Makelaars

John (persoonlijke service)
Bel 0477 58 82 52
of 011 56 01 23
nieuwbouw@trevi.be


Jan Moors (persoonlijke service)
Bel 0497 327 051
info@viccas-vastgoed.be

Investeren

Zorgeloos investeren in nieuwbouw met een hoog rendement. Rendement 3% of meer!

Lees verder
Foto's

Bekijk hier foto's van Het Woonhof.

Lees verder
Omgeving

Beringen is een aantrekkelijke woonstad in hartje Limburg. Door haar rijke mijnverleden vormt ze de toegangspoort tot de mijnstreek, een toeristische regio boordevol troeven.

Lees verder
Ligging en troeven

De goede ligging in het hart van Beringen aan de bruisende Koolmijnlaan maken dat u van alle gemakken bent voorzien.

Lees verder
Modelappartement

Ervaar de kwaliteitsvolle afwerking van het project. Kom langs en bezoek het modelappartement.

Lees verder