De plek waar je thuis komt!

Een (t)huis, een plek waar je jezelf kan zijn, waar jij je veilig voelt. Een plek waar je jouw levensgeschiedenis schrijft, waar je geniet van de mooiste momenten. 

Of het nu gaat om je eerste stekje of de nood om een te groot huis in te ruilen in een gezellig appartement, de aankoop van een nieuwe woning is steeds een heuglijke gebeurtenis. GREEN verwezenlijkt in Het Woonhof verschillende typen appartementen en penthouses met alle voorzieningen om aan starters, jonge gezinnen, senioren of alleenstaanden een gezellige thuis te bieden. Alle appartementen zijn voorzien van prachtige Zuid-gerichte terrassen of tuinen met uitzicht op het groen.

Kies voor een plek waar jij je goed voelt. Een levendige buurt die aan ieders verwachtingen voldoet. Een buurt waar het fijn wonen, werken en leven is. Opteer voor een betaalbare, kwalitatieve woning en geniet van levenslange duurzaamheid.

Fase I is uitverkocht. De verkoop van Fase II, de mooiste locatie op Het Woonhof is reeds gestart. Bezoekt u de opendeurendagen of vraag vandaag nog de uitgebreide brochure aan.

Kies voor Het Woonhof! Wij maken van uw woning een thuis!

Koper aan het woord Lore Delbroek vond haar droomstek in het Woonhof

Lore woont nu nog in een huurappartement in Beerse maar kijkt uit naar haar eerste eigen nieuwe stek in Beringen. Benieuwd naar haar verhaal? Lees snel verder.

Lees verder
Investeren

Zorgeloos investeren in nieuwbouw met een hoog rendement. Rendement 3% of meer!

Lees verder
Foto's

Bekijk hier foto's van Het Woonhof.

Lees verder
Omgeving

Beringen is een aantrekkelijke woonstad in hartje Limburg. Door haar rijke mijnverleden vormt ze de toegangspoort tot de mijnstreek, een toeristische regio boordevol troeven.

Lees verder
Ligging en troeven

De goede ligging in het hart van Beringen aan de bruisende Koolmijnlaan maken dat u van alle gemakken bent voorzien.

Lees verder
Modelappartement

Ervaar de kwaliteitsvolle afwerking van het project. Kom langs en bezoek het modelappartement.

Lees verder