GREEN

GREEN Real Estate B.V. ontstond in 2005 door de samenwerking van de ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold. We richten ons op de ontwikkeling, aankoop en het management van vastgoed.
 

Jongen-Meulen

Wij Bouwen voor mensen. Dat doen wij vanuit de overtuiging dat ieder mens recht heeft op een goede plek om te wonen, te werken en te recreëren. Gedreven om morgen mogelijk te maken wat vandaag misschien nog onmogelijk lijkt. De verbondenheid die we voelen met Limburg in combinatie met het feit dat we durven te dromen, zorgt ervoor dat we ons dwingen altijd te verbeteren. Verbeteren door betrokkenheid. Door te leren samen met je klant, maar ook leren van bewoners. En je slagkracht vergroten door co-makers. Samen bouwen aan Limburg. Want in je eentje kun je niet alle dromen waarmaken.
 

PCP architects

PCP is een Belgisch architectenbureau dat de talenten van een 12-tal dynamische medewerkers bundelt. Het bureau is reeds meer dan 25 jaar actief en heeft een straf team van architecten, interieurarchitecten en ruimtelijke planners.

Brochure aanvragen Vraag één of meerdere brochures aan.

Op aanvraag zijn er diverse brochures te verkrijgen. Wilt u meer weten over investeren in Het Woonhof of wilt u de projectbrochure ontvangen? Vraag vandaag nog een brochure aan.

Lees verder